Nattöppet hos glaskonstnären Lena Sandberg Johansson

Buorre iehket/Gokväll!

Nu har stillheten lagt sig över centrum, julmarknaden och butikerna har stängt. Kvällen gör sig påmind med en gnistrande natthimmel. Det är då jag öppnar Lenasj/Lena Sandberg Johanssons ateljé och butik.

Jag jobbar med glas i teknikerna gravyr, målning, blästring och fusing. Med motiv som inspireras av min samiska kultur, naturen, snö och vinter. Hos mig hittar du speciella gåvor som ljuslyktor, muohtatjalme/snöflingor och Biejvve/solen och mycket mer som förgyller ditt hem.

Nästgårds kan du besöka Midvintercaféet. Pröva ett fika med smaker från norr, i en spännande miljö. Där hittar du ett begränsat urval av Lenasj produkter. Varför inte pröva ta stigen genom skogen för att ta dig mellan oss, kanske ser du tomten kika fram bakom någon tall.


Varmt välkomna!

Lördag 9 december 18.00-23.00

www.lsj.se
073-038 85 84
Rajdvägen 21

 

 

jokkmokks-julmarknad-lenasj.jpg