Vill du, din förening eller ditt företag delta på Jokkmokks Julmarknad?

Den 7–8 december arrangeras Jokkmokks Julmarknad för 4:e året i rad. Årets julmarknad i Jokkmokk ska bli något alldeles extra... Därför vill vi gärna ha med just dig! Här har du möjlighet som företagare, slöjdare, matproducent, skolklass, förening eller enskild att vara med och sälja dina produkter.

Plats: I centrum vid Lars Piraks torg
När: lördag och söndag, 7–8 december
Tid: kl. 12.00-16.00


Kostnad

Vi tycker att det är extra viktigt att det finns många försäljare utomhus, därför är det i år helt gratis att stå och sälja på julmarknadsområdet.

Anmälan

Anmäl dig till oss senast 28:e oktober.

Telefon: 070-661 66 75 (Rigmor på Vuxenskolan)

E-post: jokkmokksjulmarknad@gmail.com. Ange ämnet ”Julmarknad” i mejlets ämnesfält.

Vid anmälan berätta/skriv vad du kommer att sälja. Bilder på ditt utbud är uppskattat!

Marknadsstånd

Vi tillhandahåller enhetliga marknadsstånd kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal och om dessa skulle ta slut går det bra att ta med eget bord eller liknande. Först till kvarn!

Avbokningsvillkor

Avbokning måste ske senast 18:e november. Avbokning efter detta datum eller att man uteblir från julmarknaden, medför en straffavgift om 500 kronor.

Kringaktiviteter

Förutom utomhusförsäljning så arrangeras det andra aktiviteter under dessa dagar. Det blir bland annat julbord med underhållning, modevisning på Bio Nordens bro, Luciatåg, workshops, stadsvandring och så kommer givetvis tomten på besök. Butikerna håller öppet.

Vi kommer att uppdatera kontinuerligt och marknadsföra program samt aktiviteter på vår hemsida, Facebook-sida samt i andra medier.

Arrangörer: Arbetsgruppen för Jokkmokks Julmarknad.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen med din anmälan!